Home Workouts

Alle Home Workouts op een rij

Hier tref je alle Home Workouts, heb je betaald dan ontvang je een persoonlijke inlog om 24/7 toegang te krijgen tot de betreffende training! Iedere week maken we drie nieuwe uitgebalanceerde trainingen! Het hele lichaam komt aan bod met of zonder gewichten. De trainingen zijn ondersteund met duidelijke instructie video’s.

Vanaf heden biedt  Marco zijn Home Workouts aan. Dit zijn korte, middellange en langere workouts van maximaal 1 uur. Het hele lichaam wordt intensief getraind in bewegingen, spierketens leren optimaler met elkaar functioneren. Je wordt fitter, sneller, sterker en je conditie gaat met sprongen vooruit! Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag staat er een nieuw programma online! En gaan in cycles van 12 (bijvoorbeeld A1 t/m 12).

Klik op de links en je ziet een video van de perfecte uitvoering van de oefening!

Lees eerst het hele programma door voordat je begint. Er staan tips en scalingsopties (niveau aanpassing). Zo kan je goed van start gaan! Je kunt je trainingen ook loggen of vragen stellen in de reactieruimte onderaan de pagina. Uiteraard kijk ik een aantal keer per week naar de reacties en reageer als het nodig is. Je kunt hier ook interactief zijn met andere gebruikers van het online programma. Zo kan je leren van elkaar! Veel trainingsplezier!

Be as fit as you can be!

Weekrooster

Dinsdag

Donderdag

Zaterdag

Tarieven

10-rittenkaart

Met Marco Hoogenraad

Iedere training motiveert Marco je tot grote hoogtes, houdt je techniek en motoriek nauwkeurig in de gaten en stuurt je bij waar nodig! Maar een geintje hier en daar hoort er zeker bij!